we_offer_block_video 1

Har du en mindre eller større virksomhed?

Vi deler overordnet set vores kunder op i 2 grupper: 1: Mindre virksomheder 2: Større virksomheder Vi har lavet denne opdeling, for at holde beskrivelser og priser på serviceydelser, så relevante som muligt for dig.
we_offer_block_video 1

Hvad tilbyder vi mindre virksomheder?

Vi definerer “mindre virksomheder” som dem, der har behov for under 20 timers bogføring per måned (1-19 timer). Hvis du har behov for mere end 19 timers bogføring per måned, så anbefaler vi, at du læser denne blog i stedet:
we_offer_block_video 1

Vores priser for mindre virksomheder

Bogføring. Vi definerer mindre virksomheder, som dem der har brug for 1-19 timers bogføring per måned.
we_offer_block_video 1

Hvad tilbyder vi større virksomheder?

Du kan leje en fuldtidsbogholder eller en deltidsbogholder af os, alt afhængig af dine behov. Vi definerer “større virksomheder” som dem, der har mere end 20 timers bogføring per måned (20 timer og opefter).
we_offer_block_video 1

Vores priser for større virksomheder

Bogføring for større virksomheder. Vi definerer større virksomheder, som dem der har brug for 20 timers bogføring per måned eller mere.
we_offer_block_video 1

Prisliste for alle vores ydelser

Få beregnet et estimat af vores samlede honorar Vi har lavet en prisberegner, der kan give dig et estimat over vores priser på din bogføring, årsrapport og selvangivelse samt lønregnskab, baseret på størrelsen af dit regnskab (antal fakturaer, antal bankposteringer og antal medarbejdere): Link til prisberegner
we_offer_block_video 1

Gældende samarbejdsbetingelser

Hermed bekendtgøres de gældende samarbejdsbetingelser for alle indgåede aftaler, skriftlige som mundtlige, omkring levering af ydelser og services mellem: Dania Regnskab ApS Rådhuspladsen 16 1550 København V CVR: 41798459 (også benævnt “serviceyder”)