Vores priser for mindre virksomheder

Bogføring

Vi definerer mindre virksomheder, som dem der har brug for 1-19 timers bogføring per måned.

Oversigt over timepriser

1-2 timers bogføring per måned: 395 kr. + moms per time

3-19 timers bogføring per måned: 350 kr. + moms per time

Bindingsperiode

Ovenstående timepriser baserer sig på en minimum bindingsperiode på 3 måneder til udløb af en kalendermåned.

Hvor mange timer skal du bruge?

Hvis du er usikker på, hvor mange timer vi skal bruge på dit regnskab, så kan du få et prisestimat beregnet her:

Beregn prisestimat

Som udgangspunkt kan man regne med, at det tager 3-6 minutter per faktura, som vi skal bogføre, samt 1 minut per banktransaktion på dit bankudtog. Så rammer man nogenlunde præcis med det nødvendige antal timer. Indikationen af minutterne betyder ikke, at vi nødvendigvis sidder og bruger 5 minutter på at bogføre hvert eneste bilag, men der er også andre opgaver løbende, herunder kommunikationen med dig omkring eventuelle mangler, eller hvis du har spørgsmål til os. Så det skal forstås som et gennemsnit, med det formål at kunne lave et prisestimat. Nogle gange går det væsentlig hurtigere. Andre gange langsommere. Alle kunder er forskellige.

Mere end 19 timers bogføring om måneden?

Hvis du har brug for mere end 19 timer om måneden, skal du klikke her for at læse mere om priser for større virksomheder.

Årsregnskab og selvangivelse

Du skal normalt også have lavet et årsregnskab og en selvangivelse. Prisen for vores assistance til årsregnskab og selvangivelse er fra 1.995 kr. til 6.995 kr. + moms om året, alt afhængig af kompleksiteten af regnskabet. Vi kan først give dig en helt fast pris herfor, når vi har set en færdig balance for året. Men priserne ligger i dette interval.

Lønregnskab:

Udover ovenstående tilbyder vi også at lave lønsedler for dine medarbejdere, hvis du har behov for assistance hertil. Prisen er 100 kr. + moms per lønseddel. Der kommer i tillæg hertil, en udgift til selve lønsystemet. Hvis du vælger at bruge Danløn (det anbefaler vi at du gør), så skal du regne med en yderligere udgift på 20 kr. + moms per lønseddel til Danløn.

Regnskabsprogram:

I tillæg til vores bogføring, så skal du også have et bogføringssystem, hvor dit regnskab laves i. Vi anbefaler vores kunder at bruge enten e-conomic eller Dinero. Billy benyttes også af enkelte kunder. Der betales en licens for at benytte disse systemer, på ca. 150-300 kr. + moms per måned, alt afhængig af om du ønsker at scanne dine bilag (og få dem opbevares online), samt hvor mange bilag der bliver bogført. Hvis vi bogfører for dig, så får vi en ”revisoradgang” til det valgte system og bogfører dine bilag for dig, afstemmer din bank mv. Du behøver ikke selv at bogføre noget.

Læs meget mere om e-conomic her

Har du nogle spørgsmål til vores priser for mindre virksomheder?