Vores priser for større virksomheder

Bogføring for større virksomheder

Vi definerer større virksomheder, som dem der har brug for 20 timers bogføring per måned eller mere.

Oversigt over timepriser

20-79 timers bogføring per måned: 295 kr. + moms per time

80 timers bogføring eller mere per måned: 250 kr. + moms per time

Bindingsperiode

Ovenstående timepriser baserer sig på en minimum bindingsperiode på 6 måneder til udløb af en kalendermåned.

Hvor mange timer skal du bruge?

Hvis du er usikker på, hvor mange timer vi skal bruge på dit regnskab, så kan du få et prisestimat beregnet her:

Beregn prisestimat

Har du brug for mindre end 20 timers bogføring om måneden?

Hvis du har brug for mindre end 20 timer om måneden, skal du klikke her for at læse mere om priser for mindre virksomheder.

Som udgangspunkt kan man regne med, at det tager 3-5 minutter per faktura, som vi skal bogføre, samt 1 minut per banktransaktion på dit bankudtog. Så rammer man nogenlunde præcis med det nødvendige antal timer. Indikationen af minutterne betyder ikke, at vi nødvendigvis sidder og bruger 5 minutter på at bogføre hvert eneste bilag, men der er også andre opgaver løbende, herunder kommunikationen med dig omkring eventuelle mangler, eller hvis du har spørgsmål til os. Så det skal forstås som et gennemsnit, med det formål at kunne lave et prisestimat. Nogle gange går det væsentlig hurtigere. Andre gange langsommere. Alle kunder er forskellige.

Årsregnskab og selvangivelse

Du skal normalt også have lavet et årsregnskab og en selvangivelse. Prisen for vores assistance til årsrapport og selvangivelse er fra 1.995 kr. til 6.995 kr. + moms om året, alt afhængig af kompleksiteten af regnskabet. Vi kan først give dig en helt fast pris herfor, når vi har set en færdig balance for året. Men priserne ligger i dette interval.

Lønregnskab

Udover ovenstående tilbyder vi også at lave lønsedler for dine medarbejdere, hvis du har behov for assistance hertil. Prisen er 100 kr. + moms per lønseddel. Der kommer i tillæg hertil, en udgift til selve lønsystemet. Hvis du vælger at bruge Danløn (det anbefaler vi at du gør), så skal du regne med en yderligere udgift på 20 kr. + moms per lønseddel til Danløn.

Regnskabsprogram

I tillæg til vores bogføring, så skal du også have et bogføringssystem, hvor dit regnskab laves i. Vi anbefaler vores kunder at bruge enten e-conomic (www.e-conomic.dk) eller Dinero (www.dinero.dk). Billy’s Biling (www.billys.dk) benyttes også af enkelte kunder. Der betales en licens for at benytte disse systemer, på ca. 150-300 kr. + moms per måned, alt afhængig af om du ønsker at scanne dine bilag (og få dem opbevares online), samt hvor mange bilag der bliver bogført. Hvis vi bogfører for dig, så får vi en ”revisoradgang” til det valgte system og bogfører dine bilag for dig, afstemmer din bank mv. Du behøver ikke selv at bogføre noget.

Har du nogle spørgsmål til vores priser for større virksomheder?

Du kan sende os en mail på: info@daniaregnskab.dk

Lyt også til vores podcasts, besøg os på sociale medier eller se vores videoer, og lær mere om hvem vi er, omkring skatter, moms, fradrag og om at starte ny virksomhed m.m.:

Videoer på Vimeo

Videoer på YouTube

Podcasts på SoundCloud

Podcasts på iTunes

Besøg os på Facebook

Besøg os på LinkedIn